SEO Toolkit v2.0 ENTERPRISE Website Promotie Software

Waar de standaardversie van SubmitWolf 7 geschikt is voor persoonlijk gebruik, is de Enterprise versie ontworpen voor gebruikers die meer dan 5 domeinen willen aanmelden of URL's voor derden willen aanmelden in een zoekmachine aanmeld service.

De Enterprise versie kan bijvoorbeeld worden gebruikt door ISP's of Web Design diensten om de URL’s van hun clienten te promoten. Het programma kan ook worden gebruikt als de basis voor een commerciële URL aanmeldingen service.

De Enterprise versie van SubmitWolf 7 is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het professionele SEO Toolkit v2.0 Enterprise pakket. Het bevat alle functies van SubmitWolf 7, maar ook een aantal extra opties:

  • Bulk Aanmeldingen maakt het u mogelijk om meerdere projecten op hetzelfde moment aan te melden.
  • De HTML van de aanmelding rapporten kan worden aangepast met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, waardoor ze een professionele uitstraling krijgen.
  • Géén e-mail bevestiging van aanmeldingen.
  • Een Import functie, waarmee u direct projecten kunt aanmaken vanaf een online formulier.
  • Volledig geïntegreerd met Trellian SEO Toolkit Enterprise

SubmitWolf v7.0 screenshot
SubmitWolf 7 Overzicht
SEO Toolkit v2.0 Enterprise Virtual Box
Bestellen
Download versie 2.0 Nu!
Download

Door samenwerking met Yahoo! en verschillende portals, biedt SubmitWolf Enterprise een betaalde  prioriteit aanmelding service aan, waardoor u met voorrang opgenomen wordt op sites als AltaVista, AllTheWeb, Overture Site Match, Slider, whatUseek, Yahoo! en vele anderen.

Als u gebruik maakt van SEO Toolkit Enterprise om een commerciële URL aanmeldingen service aan te bieden, zijn er reseller kortingen beschikbaar voor de Prioriteit Betaalde aanmeldingen. Voor meer informatie, neem contact op met  [email protected]

Meervoudige Award Winnaar: SubmitWolf wordt gekozen door zowel professionele als privé internet gebruikers. Het programma heeft een aantal Awards gekregen voor uitmuntendheid, waaronder de Editor's Pick prijs van ZDNet."SubmitWolf is krachtig, gemakkelijk te gebruiken, elegant ontworpen, en snel." - ZDNet Editor
De hoogste waardering komt van reacties van onze gebruikers. Met meer dan 3 miljoen installaties, weet u dat u een winnaar kiest.

SubmitWolf Ondersteunt Zoekmachine Prioriteit Aanmeldingen:

Priority Submit biedt een GEGARANDEERDE opname bij Altavista, AllTheWeb, Ask Jeeves, HotBot, LookSmart, MSN, Overture, Slider, TEOMA, whatUseek, Yahoo! en vele andere zoekmachines.

Download uw GRATIS SEO Toolkit v2.0 demo!

Bestel SEO Toolkit v2.0 Enterprise!

SEO Toolkit v2.0 Enterprise

 

   SubmitWolf | SEO Toolkit Enterprise