SubmitWolf v7.0 - Zoekmachine Aanmelden Functies

Aanmelden bij honderden zoekmachines, directories en duizenden linkpagina's

De meeste bezoekers op een website komen van de grote zoekmachines, maar vermelding op een grote hoeveelheid kleinere zoekmachines kan ook zorgen voor een belangrijke stroom bezoekers. Een ander voordeel van opname op kleinere zoekmachines is dat u niet met miljoenen andere sites hoeft te concurreren voor een toppositie bij de grote zoekmachines.
SubmitWolf 7 zorgt in enkele minuten dat uw website wordt aangemeld bij de grote èn de kleine zoekmachines. Als u dit handmatig zou doen kost het u vele dagen van uw kostbare tijd.
De laatste trend bij de zoekmachines is om uw website te klasseren naar populariteit, ofwel het aantal sites die een link naar uw website hebben opgenomen. Het aanmelden van uw URL bij een groot aantal sites kan dus resulteren in een hogere positie bij de grote zoekmachines.
Prioriteit Aanmelding
Een opname bij de grote zoekmachines is belangrijk. Daarom heeft Trellian een partnerschap met verschillende zoekmachines gesloten, waarmee u uw voordeel kunt doen. Deze betaalde prioriteit aanmelding service zorgt ervoor dat uw URL binnen 48 wordt toegevoegd bij sites als AltaVista, AllTheWeb, HotBot, LookSmart, MSN, Overture, Slider.com, whatUseek en vele anderen.
Dagelijkse zoekmachines Updates
De database met beschikbare zoekmachines in SubmitWolf 7 wordt dagelijks onderhouden. Een team van redacteuren en webmasters controleert de aanwezige zoekmachines en spoort nieuwe op. Hierdoor is SubmitWolf 7 een zeer betrouwbaar zoekmachine  aanmeld programma en onderscheidt het zich ten opzichte van soortgelijke programma’s.
Eenmalige Kosten
Waarom zou u een aanmeldingen service betalen om uw website te promoten, terwijl u zelf de software aan kan schaffen die deze bedrijven waarschijnlijk zelf óók gebruiken? U kunt voor hetzelfde geld zelfs meerdere domeinen (maximaal 5) aanmelden, met de SEO Toolkit v2.0 ENTERPRISE versie (met Submitwolf 7 volledig geïntegreerd) kunt u zelfs een onbeperkt aantal websites aanmelden, of uw eigen zoekmachine aanmeldservice beginnen!
Spam Controle
Vele zoekmachines hebben hun eigen beleid als het om aanmeldingen gaat. Als u zich niet aan deze regels houdt kan dit resulteren in het weigeren of verwijderen van een aanmelding.
SubmitWolf 7 houdt rekening met deze regels en zorgt er voor dat uw website alleen bij de geschikte zoekmachines wordt aangemeld. Ook worden meervoudige aanmeldingen bij zoekmachines die niet accepteren geblokkeerd.
Snelle Gelijktijdige Aanmeldingen
SubmitWolf 7 kan uw URL bij 50 zoekmachines gelijktijdig aanmelden, waardoor maximaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare bandbreedte. Hierdoor duurt een aanmelding bij duizenden zoekmachines slechts enkele minuten. Als u kiest voor SubmitWolf 7 ENTERPRISE, dan kan er bij maar liefst 1024 machines tegelijkertijd contact worden gemaakt.
Vermelding Tips
SubmitWolf 7 bevat een uitgebreid kennisbestand met handige en praktische informatie om uw webpagina’s 'zoekmachine vriendelijk' te maken en de positie van uw zoekresultaten te verbeteren.
Machines Editor
Mocht een specifieke zoekmachine ontbreken in SubmitWolf 7, dan kan de Machines Editor worden gebruikt om deze toe te voegen.
Machines Filter
Deel de lijst met zoekmachines in op type, land of andere criteria. U kunt filteren op criteria als domein, status van aanmelding, datum van aanmelding, etc. Het is ook mogelijk om zoekmachines uit te sluiten op basis van het aantal emails dat ze als bevestiging sturen.
Slimme Categorie Selectie
SubmitWolf 7 bepaalt automatisch welke zoekmachines geschikt zijn voor aanmelding, nadat u de gegevens van uw website heeft ingevuld. Daarbij kiest SubmitWolf ook de meest geschikte categorie.
Pagina Importeren
Importeer trefwoorden, omschrijving en andere gegevens direct van een webpagina met de Importeren wizard.
Volledige Browser Emulatie
SubmitWolf 7 heeft volledige browser emulatie en ondersteunt alle browser technologieën inclusief cookies, http Headers, SSL, etc. Dit maakt het virtueel onmogelijk om onderscheid te maken tussen een SubmitWolf aanmelding en een handmatige aanmelding met gebruik van een browser.
Bij iedere aanmelding zal SubmitWolf 7 het aanmeldformulier downloaden en controleren op dynamische inhoud en/of verborgen velden die het vervolgens opneemt in de aanmelding.
GRATIS Ondersteuning
Gratis en vriendelijke technische ondersteuning wordt aangeboden via e-mail. De meeste vragen worden beantwoordt binnen 24 uur.
Proxy & Firewall Ondersteuning
SubmitWolf 7 ondersteunt de meeste proxy servers en firewalls, inclusief de SOCKS4 en SOCKS5 protocollen.
Ontwikkeling Verplichting
Zonder regelmatige updates, raken automatische aanmelding producten snel verouderd. Niet met SubmitWolf. Sinds 1997, is Trellian de industriële leider en zijn we volledig toegewijd aan toekomstige productontwikkeling en vernieuwing van de software.
SubmitWolf 7 ENTERPRISE wordt beschouwd als de standaard van de industrie, meer dan 2000 commerciële aanmeldingen services maken gebruik van deze software. Dat is niet voor niets, SubmitWolf 7 wordt gewaardeerd vanwege de snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.
Beheer uw betaalde opnames bij zoekmachines
Vanwege het overstelpende aantal URL aanmeldingen, hebben vele zoekmachines nu een betaalde prioriteit opname service geïntroduceerd.
Prioriteit aanmeldingen services zorgen ervoor dat uw URL snel en efficiënt wordt toegevoegd. Prioriteit aanmeldingen zijn de laatste tijd heel belangrijk geworden doordat sommige zoekmachines geen gratis plaatsing van uw URL garanderen.
Trellian is met de PrioritySubmit service partner geworden met vele top zoekmachines, zoals AltaVista, HotBot, Inktomi, LookSmart, MSN, whatUseek, WebWombat, Slider en Yahoo.
SubmitWolf 7 en SEO Toolkit v2.0 ENTERPRISE zijn al meer dan 2.500.000 keer gedownload, waarmee het momenteel de meest vooraanstaande software is op het gebied van website promotie en zoekmachine marketing.


Bestel SubmitWolf Nu!

Download een GRATIS Demo versie
SubmitWolf 7

SubmitWolf 7

 

   SubmitWolf | Overzicht | Functies