SubmitWolf - Acceptabel Gebruiksbeleid Aanmelden Zoekmachines
Met het gebruik van SubmitWolf committeert u zich aan het gebruiksbeleid voor het Aanmelden bij Zoekmachines, zoals hieronder weergegeven.
Let op dat deze regels er niet voor niets zijn. Als u zich niet aan deze regels houdt, zal uw website verbannen of geweigerd worden door vele zoekmachines.
  1. U mag dit programma niet gebruiken om indexen te SPAMMEN door dezelfde URL meerdere malen aan te melden.
  2. U mag geen verschillende URL's aanmelden die identiek zijn, of dezelfde versies van dezelfde pagina op dezelfde server.
  3. U mag een URL alleen opnieuw aanmelden bij link directories als er een belangrijke wijziging is in zowel de URL titel als de pagina inhoud. U mag een URL alleen opnieuw aanmelden bij zoekmachines als er een belangrijke wijziging is in de pagina inhoud en/of de URL titel.
  4. U mag de aanmelding regels niet aanpassen door de opname te forceren van ongeschikte sites voor een bepaalde zoekmachine.
  5. U mag de aanmelding niet forceren bij regionale specifieke zoekmachines als uw site niet direct is gerelateerd aan deze regio. Dit geldt ook voor het aanmelden van sites bij domein specifieke zoekmachines als uw site niet gerelateerd is aan en/of buiten dit domein ligt.
  6. U mag niet meer dan één URL aanmelden van dezelfde site bij zoekmachines, tenzij de pagina's niet gerelateerd zijn of beduidend andere inhoud hebben.
  7. U dient de meest geschikte categorie te selecteren voor uw URL en u mag NIET dezelfde URL bij meer dan één categorie aanmelden.
  8. U mag alleen de ENTERPRISE versie van deze Software gebruiken voor een URL aanmeldingen service of voor het aanmelden
Opmerking: Als een licentie is beëindigd of ingetrokken wegens het niet naleven van de voorwaarden en regels, wordt er geen restitutie gegeven.
SubmitWolf v7.0 - Prioriteit Aanmeldingen Beleid

Voor alle aanmeldingen is het geaccepteerde gebruiksbeleid van toepassing, zoals dat gepubliceerd door iedere zoekmachine voor de prioriteit opname service. Dit beleid is onderhevig aan wijzigingen.

De PrioritySubmit service garandeert geen opname van de URL als er opname regels worden geschonden of niet aan de voorwaarden tot opname is voldaan. Er kan geen restitutie van PrioritySubmit kosten plaatsvinden als het aanmeld proces eenmaal in gang is gezet.

Trellian garandeert dat alle URL's worden aangemeld via de PrioritySubmit aanmeldingen service bij alle aangesloten zoekmachines. Trellian geeft geen verdere garantie over de acceptatie en opeenvolgende her-indexering van deze URL’s.

SubmitWolf 7 - Upgrade Beleid

Alle geautomatiseerde zoekmachine aanmeldingen worden aangedreven door scripts (Machine Definities). Er wordt vrijwel iedere dag een nieuw script uitgegeven. De upgrades worden GRATIS aangeboden aan alle geregistreerde gebruikers gedurende 12 maanden. Alle software programma updates en onderhoud uitgiftes zijn in dezelfde periode ook gratis, mits het dezelfde programma versie betreft.

Opmerking: Dit geldt NIET voor versie upgrades van sommige softwareprogramma's, zoals bijvoorbeeld van SubmitWolf 6 naar SubmitWolf 7.  Deze belangrijke upgrades zijn NIET GRATIS.

De (zoek)machine update scripts worden gedurende 12 maanden, vanaf aankoopdatum, GRATIS aangeboden en onderhouden. Na die 12 maanden diens u een jaarlijkse verlenging aan te schaffen. Trellian houdt zich het recht voor om ten alle tijden een nieuwe versie van de software in te voeren en eventueel de support van een oudere versie te stoppen. De policy van Trellian is om GRATIS support alleen voor de huidige en voorgaande versie van de software te geven. Oudere versies worden dan niet langer ondersteund.

SubmitWolf 7

 

   SubmitWolf | Beleid